• The Party 14
    Competition Platform
  • Powered By
    LANERGY

ASUS ROG at The-Party 14

Tof dat je dit weekend weer van de partij bent. Namens The-Party en ASUS Benelux willen we je alvast veel plezier wensen! Tijdens The-Party zijn er een aantal leuke compo’s, er is een heuse ASUS ROG streaming-area en een vette win-actie.

Winactie
Jij maakt kans op een ASUS Strix Claw gaming muis, dezelfde waar de streamers in de ASUS ROG Streaming Area gebruik van maken! We zouden het leuk vinden als je jouw e-mailadres achterlaat, zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe gaming-acties, onze aanwezigheid op verschillende lanparty’s en toffe win-acties! En wie weet ontvang je een uitnodiging voor een exclusief ASUS-event! Klik snel verder om kans te maken op die vette Strix muis.

ASUS ROG
Op The-Party kun je kennismaken met een aantal vette ASUS ROG-producten. Van ’s werelds eerste watergekoelde laptop, de ROG GX700, tot aan de PG348Q, een 34” curved widescreen-monitor, waarop games er beter uitzien dan ooit.

Vijf streamers maken gebruik van de nieuwste spullen, maar kom vooral even langs om je te vergapen aan de overdaad aan krachtige hardware en uiteraard om een praatje te maken met ons!

Tot zo!
The-Party & ASUS Benelux

Reacties (0)

    Je moet inloggen om te kunnen reageren..